Portali aLbdigital.net
Pėrshendetje Vizitor i Nderuar...

Me sa duket, ju nuk jeni Identifikuar akoma ne Faqen tone,

ndaj ju paraqitet ky mesazh pėr tju Kujtuar se ju mund tė Identifikoheni qė tė merrni pjese nė

diskutimet dhe Temat e shumta tė Forumit tone.

...Nė qofte se ende nuk keni njė Llogari personale nė Forum, mund ta hapni nje tė tille duke u Regjistruar

...Regjistrimi Ėshte falas dhe ju merr kohe maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:

Staffi i Forumit aLbdigital.net

You are not connected. Please login or register

Portali aLbdigital.net » »» Teknologjia Dhe Interneti «« » Informatikė & Internet » Program ne C++ per barazimet katerore

Program ne C++ per barazimet katerore

Posto temė tė re  Pėrgjigju temės

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1Normal Program ne C++ per barazimet katerore prej Thu Nov 01 2007, 10:09

Tini


Webmaster & Admin
Webmaster & Admin
Formula matematikore : a*x^2 + b*x + c = 0
Programi i punuar ne C++:
#include<iostream.h>
#include<math.h>
int main()
{
fillimi:
int a,b,c;
double x1,x2,d;
char x;
cout<<"Jepe vleren e a=?\n";
cin>>a;
cout<<"Jepe vleren e b=?\n";
cin>>b;
cout<<"Jepe vleren e c=?\n";
cin>>c;
d=pow(b,2) -(4*a*c);
if(d<0)
{
cout<<"Barazimi ka zgjidhje imagjinare\n\n";
}
else
{
x1=(-b+sqrt(d))/(2*a);
x2=(-b-sqrt(d))/(2*a);
cout<<"X1 = \t" <<x1;
cout<<"\nX2 = \t" <<x2;
cout<<"\n\n\n";
}
cout<<"Doni qe te perseritet programi = ? \nNese po shtypni p \nNese jo shtypni j\n";
cin>>x;
if(x == 'p')
goto fillimi;
else
cin.get();
return 0;
}


Forumi aLbdigital
Shiko profilin e anėtarit http://www.albdigital.net.ms

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Posto temė tė re  Pėrgjigju temės

Drejtat e ktij Forumit:
Ju mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi